Verzend- en Leveringsbeleid

Levertijd
NB. We zijn op dit moment voorraad aan het opbouwen, de levering start vanaf 15 november 2022.
De standaard levertijd is 2-3 werkdagen. Een uitzondering wordt gemaakt voor gepersonaliseerde blokkies (met naam ingegraveerd) en de blokkie XL, deze hebben een levertijd van 5-10 werkdagen.

Verzending
De blokkies worden verzonden met PostNL. De kosten voor het verzenden binnen Nederland bedragen €6,75 en naar België €25. Zodra jouw blokkie op de bus is, ontvang je een Track en Trace code.

Retourneren
Je hebt het recht om je bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar contact@blokkies.nl. Als je ons de reden van retourneren wilt laten weten, graag! Wij zullen binnen 2-3 werkdagen op je mail replyen en aangeven hoe je jouw bestelling kan retourneren. Retourneer het product binnen 14 dagen na onze reply. Houd er rekening mee dat alleen producten die geheel compleet, ongebruikt en in de originele verpakking zijn geretourneerd kunnen worden. Gepersonaliseerde producten zoals blokkies met een ingegraveerde naam kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Indien de producten in goede orde aan ons worden geretourneerd, zullen wij ervoor zorgen dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen op de gebruikte rekening wordt teruggestort. Gemaakte verzendkosten worden niet vergoed.